TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

Seznam področij - Bowling Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Nagradni kegelj
Letanca
Letanca
Stara sablja

Mene pa zanima ali je ta nagradni kegelj samo v celjskem Planet Tuš Bowlingu, ali je mogoče tudi v Mariborskem to možno zaslediti? Nič specifično ni zapisano

Igra nagradni kegelj poteka vsak dan do 18. ure. Igralcu nudimo možnost, da se mu do te ure na ekranu prikaže fotografija nagradnega »rdečega keglja« in če podre vse keglje naenkrat /STRIKE/ mu podarimo nagrado, v imenu sponzorja.

Naj povem, da mi je v prejšnji nagradni igri Uniona uspelo enkrat dobiti nagrado jezik

komentiraj s citatom       komentiraj
tine
tine
Stara sablja

Letanca -
Mene pa zanima ali je ta nagradni kegelj samo v celjskem Planet Tuš Bowlingu, ali je mogoče tudi v Mariborskem to možno zaslediti? Nič specifično ni zapisano

Igra nagradni kegelj poteka vsak dan do 18. ure. Igralcu nudimo možnost, da se mu do te ure na ekranu prikaže fotografija nagradnega »rdečega keglja« in če podre vse keglje naenkrat /STRIKE/ mu podarimo nagrado, v imenu sponzorja.

Naj povem, da mi je v prejšnji nagradni igri Uniona uspelo enkrat dobiti nagrado jezik

to je tudi v MB

christina
christina
Stara sablja

čestitam letanca. kakšna je bila nagrada?

Letanca
Letanca
Stara sablja

Jaz pa malo dvomim, da je tudi v MB... zakaj?.. enostavno.. po dveh urah igre in opazovanju štirih najbližjih stez, se niti 1x ni pojavil ta kegelj za nagradni met... zmeden

Nagrado pa sem si lahko sam izbral, in izbral sem si črno majici (kvalitetna) z izvezenim smile krohot

tine
tine
Stara sablja

Letanca -
Jaz pa malo dvomim, da je tudi v MB... zakaj?.. enostavno.. po dveh urah igre in opazovanju štirih najbližjih stez, se niti 1x ni pojavil ta kegelj za nagradni met... zmeden

Nagrado pa sem si lahko sam izbral, in izbral sem si črno majici (kvalitetna) z izvezenim smile krohot

je v mb-ju ker moj ata tam dela!!!

Letanca
Letanca
Stara sablja

to je fino če tvoj ata tam dela... pa še za ostale eno zanimivo obvestilo:

Nagradni kegelj vam vklopijo pri prijavi na bowling, zato pa morate sami reči.. izgleda da ne želijo preveč nagrad razdeliti cudo (včasih je bilo to avtomatično)

Torej... nič ne stane in še bolj se boste potrudili, da boste podrli čimveč strike-ov krohot

HunterMan
HunterMan
Stara sablja

Letanca -
to je fino če tvoj ata tam dela... pa še za ostale eno zanimivo obvestilo:

Nagradni kegelj vam vklopijo pri prijavi na bowling, zato pa morate sami reči.. izgleda da ne želijo preveč nagrad razdeliti cudo (včasih je bilo to avtomatično)

Torej... nič ne stane in še bolj se boste potrudili, da boste podrli čimveč strike-ov krohot

Z mojimi kolegim smo kar parkrat zadel nagrade, sam smo misl da bo že un ko tam dela povedu da smo dobil, sam nč ni, pol smo pa pač mislal da smo se zmotl. Zakaj pa ne opozorijo da je kdo dobil nagrado, kaj pa tisti ki ne ve da je kaj zadel, bo šel kar brez nagrade ven?

Letanca
Letanca
Stara sablja

Hja.. tak je v teh bowling centrih... delaš reklamo za nagrade, edino ko jih je pa treba dati, pa so nekako tiho.. mogoče pa se nihče ne bo spomnil #&!

Če ne drugega, kmalu dobim zelo pomemben papir v roke.

brglez
brglez
Turist

Zanimivo je, da so nagradni keglji v času, ko igrajo mlajši, tudi otroci... nagrada pa bi naj bila trenutno vžigalnik.

jok

jaz
jaz
Turist

Nagradni kegelj je v Mariboru tudi. Celo sponzor je isti. Voda Oaza. Piše na tistih visokih plakatih ob vhodu na Bowling. krohot

Sonchek
Sonchek
Turist

Jaz sem v nedeljo dobla majico od radenske!
na razpolago se mimela, da si izberem: kozarec, kulica ali majica - od Radenske. Dežnikov je žal že zmanjklao.

morda se mi sreče nasmehne spet ta teden veselje

n3jc
n3jc
Priseljenec

Meni pa se ne gre za nagradni kegelj ampak samo da se sprostiš krohot afna

leon34
leon34
Turist

men se zdi je tu tud jaz sm ga enkrat vidu. Mislim da je sponzor oaza jezik

Obelix
Obelix
Stara sablja

HunterMan -
Z mojimi kolegim smo kar parkrat zadel nagrade, sam smo misl da bo že un ko tam dela povedu da smo dobil, sam nč ni, pol smo pa pač mislal da smo se zmotl. Zakaj pa ne opozorijo da je kdo dobil nagrado, kaj pa tisti ki ne ve da je kaj zadel, bo šel kar brez nagrade ven?

ja kaj ti pricakujes da bo osebje vsakemu igralcu spremljalo rezultate in gledal ce je kdo dobil nagrado? sicer ti pa pise na ekranu da nagrado dobis pri recepciji tak da ne vem kaj ti se morjo napisat da bi tebi blo jasno. je pa res da redko kdaj sami vklopijo to igro. ce reces ti jo naredijo.

jerlina
jerlina
Turist

j

Exareon222
Exareon222
Stara sablja

5 strike sem dal zapored potem je prišla nagradna igra in split!!

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Štejmo do 10000 Deponija
igrica-Resnica ali laž?! Deponija
Preberi in zažgi Kritik sem jaz, kritik si ti....
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje
Madagaskar 2 Aktualno filmsko dogajanje
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
nyce, 03.12.08: hay
gasp34, 02.12.08: Žalostno
izy15, 27.11.08: Kaj sploh je blog
Namarie, 24.11.08: "Let it snow"
amyanyka, 23.11.08: Zadnji studijski album RBD