TRGOVINE TUŠ PLANET TUŠ TUŠ CASH&CARRY LEPOTA IN ZDRAVJE
Header

Skupnost

Skupnost

pot Vstopna stran - Skupnost - Forumi
Pripravi za tisk

1 - 2 - 3 
Seznam področij - Biljard & Fun Club Za ta forum skrbi: Raist,Dorothy
Planet Bar
Namarie
Namarie
Legenda

Ne bomo o tem kak se matrajo z evri,pač bomo o tem puscica kdo se vam zdi najboljši kelner v Planet Baru? Najhitrejši? Ali najhitrejša.... z obzirom da so dve ali tri kelnerce....

komentiraj s citatom       komentiraj
select_zvezdica
select_zvezdica
Turist

Men je najboljša ona črna... Tjaša se mi zdi, da je. Ful ma simpatičn nasmeh. rdecica

WaterShek
WaterShek
Priseljenec

sploh še nisem bil v planet baru jok

cunami
cunami
Stara sablja

kirem baru se pa reče sploh planet bar??? jih je kr neki pa se nkol nism am vzel, kk se kirmu reče jezik jezik

Namarie
Namarie
Legenda

Planet bar je tisti bar pri vhodu za dvorane 2,3,4,5,6.

Letanca
Letanca
Stara sablja

Fino bi bilo vedeti še o katerem planetu se pogovarjate negotov

CybeRoky
CybeRoky
Turist

hehe verjetno da o planetu v CE? afna

stajerc
stajerc
Priseljenec

No, tukaj smo tudi "planetovci" iz Maribora krohot

Namarie
Namarie
Legenda

Ok,pred odhodom na bowling,z društvom smo sedeli v Planet baru, (CE) in na s je stregel Vladi.
Faca. krohot

HunterMan
HunterMan
Stara sablja

Nihče mi ni zelo pri srcu saj zmeraj če grem na biljard pa je gužva, pa sm prvi v vrsti pa nekdo prinese nazaj krogle, pa js rečem če jih lahk dobim, mi reče da je že en rezerviral(pač en kolega), pol pa ga vprašam če še lahko js rezerviram pa mi reče da ne morem. To se je že parkrat zgodil, zgleda da lahko samo kolegi kelnarjev rezervirajo.

mc_aljosa
mc_aljosa
Turist

krohot veselje krohot

inchy
inchy
Turist

morem povedati da to ni povsem res in lahkop da se je to zgodilo prev takrat ko si ti hotel biljard...zadnič smo s kolegicami odšla na eno partijo biljarda in smo pač bile na vrsti pa je malo prej prišel kolega od enega od kelnarjev pa sem čula da mu je rekel : " ej stari eni 3 so še pred tabo tak da pejt zdle na pjačo pa te pol pokličem" tako da ni to vedno sicer pa če vam ne odgovarja ambient in osebje pa zaka jza božjo voljo še vstrajate potem v planetu..pa pejte v koloseja...... #&! ....men je pač všeč ambient v planetu in še posebej všeč so mi stoli oz foteli v planet baru najraje bi si ga kr domu vzela!!!!!!!! je pa res da včasih so ti kelnerji malo bolj počasni vendar se jim to odšteje z njihovo prikupnostjo in njihovim smislim za humor ker v zelo malo gostilnah jih najdeš...... krohot

peter123
peter123
Priseljenec

Imajo pa dosti menjav. Nekatere simpatične obraze ze dalj časa pogrešam zalost

inchy
inchy
Turist

ja no majo pač smolo da sami norci delajo tam pa jih morjo odpuščat. kr mal preber forum pa ti bo jasn...je pa tut res da ker jih veliko verjetno lahko dela sam ob določenih dnevih se mi zdi da majo pomankanje pa ne samo tu tudi na bowlingu ker včasih ko gremo najprej na pjačo v planet bar in potem na bowling srečam oz. vidim kelnarje z planeta....pol si pa predstavli delat najprej v baru pol ko končaš pa še na bowlingu...... zmeden cudo ....svaka jim čast bi se lahk rekl..... pomezik

JuRe
JuRe
Stara sablja

kje je ta bar:P?

inchy
inchy
Turist

ja nebi vedla...po vsej verjetnosti v mercatorju... cudo zmeden krohot

peter123
peter123
Priseljenec

Kolikor vem zaposleni dosti sami odhajajo zaradi nenormalnih delovnih pogojev. Luknje pa flikajo s študenti in dijaki.

inchy
inchy
Turist

ja itak da odhajajo....sej js bi tut.......pa ne sam redno zaposleni tut študenti...kokr sem js zvedla.....sej so skos neki novi obrazi tam.....enih 5 ludi je bol ko ne stalnih....ostalo pa odhajajo pa prhajajo.....pa sami neki fajni kelnerji grejo.. zmeden ....ja ja bo treba to mal zrihtat.....da ne bojo tulk odhajal...ko so fullllll. face.... krohot

john
john
Stara sablja

še nikol nism ču za planet bar a un s teraso

peter123
peter123
Priseljenec

Včasih negativne izkušnje natakarjem prinesemo/jo tudi gostje. Ko slišim razne prigode me kar strese cudo Če bi jaz delal v Planet Baru, mislim, da bi večkrat kdo dobil pijačo direkt na glavo #&! Eni se res obnašajo kot, da so natakarji njihovi osebni sužnji in na njih zdravijo svoje frustracije. Natakar je dolžan poskrbeti za osnovno, za ostalo so napitnine pomezik Nekateri bi radi vrhunsko postrežbo ob enem pa pozabljajo, da niso v hotelu jezik

Če pa potem še delaš za dva, ker je pomanjkanje natakarjev in se pri plači ne pozna...potem res pomisliš o spremembi zmeden Npr. redno zaposleni vedo svoj delovni čas za 3, maximalno 4 dni v naprej. Potem pa si načrtuj svoj prosti čas in ostale obveznosti na podlagi tega. Po moje tako ravnanje z zaposlenimi niti ni v skladu z vsemi zakoni. Ampak, če tega ne sprejmeš - adijo služba in slaba plača jok

Delo v strežbi je veliko premalo cenjeno in preslabo plačano. Nadrejeni pa to izkoriščajo. Če ne boš ti, bo pa kdo drug....in, če ne sprejmeš pravil njihovega izkoriščanja si brez zaposlitve. In Tuš ni nobena izjema. Še veliko jim manjka do urejenega in organiziranega vodenja.

Če samo pomislimo kako neorganizirani in nepripravljeni so bili na evro 1.januarja. Bilo je kot da so za to zvedeli dan poprej. Vsa čast natakarjem, da so sploh tisti dan kaj izvedli. Z ozirom na to, da niso imeli evrodenarnic in niti kakšnega uvodnega sestanka. Niti 5 minut si nihče ni vzel, da bi jim pokazal kak program na računalniku ali jim kaj razložil.

Me zanima kaj počnejo vodje gostinstva in za koga mislijo, da bi naj opravljal njihovo delo?

Povedano ni ugibanje. Prijatelj zaradi katerega sem rad prihajal v Planeta je tam delal. Bil je zelo razočaran. Tudi jaz sem marsikaj videl in slišal med svojimi obiski tam.

Res, da ni vsak natakar vredu in tiste je pač treba "odžagat". Ampak tiste natakarje, ki pa so dobri izgubljajo zaradi svoje neorganiziranosti in polovičarstva. Rezultat: konstantni kaos in nezadovoljstvo.

Poziv forumašem: Lepa beseda lepo mesto najde. Ravnajte z drugimi kot si želite, da bi drugi ravnali z vami.

LP, Peter krohot

1 - 2 - 3 

KLEPETALNICA
Klikni in čvekaj!
FORUMI
Zadnje teme na forumu

TEMA PODROČJE
Štejmo do 10000 Deponija
Preberi in zažgi Kritik sem jaz, kritik si ti....
Izbor 3D filmov Aktualno filmsko dogajanje
Madagaskar 2 Aktualno filmsko dogajanje
Odsev Kritik sem jaz, kritik si ti....
KOMENTAR DNEVA
Ni komentarja dneva

BLOGI
Najnovejši blogi!
nyce, 03.12.08: hay
gasp34, 02.12.08: Žalostno
izy15, 27.11.08: Kaj sploh je blog
Namarie, 24.11.08: "Let it snow"
amyanyka, 23.11.08: Zadnji studijski album RBD